Klassisk massage

Den är en behandlande massage där vi löser upp spänningar och blockeringar. Här jobbar vi ordentligt med musklerna, givetvis anpassar vi oss efter klientens behov. Denna behandling kan man boka som Rygg/Nacke, Säte/Ben eller Helkropps massage från 30 minuter upp till 90 minuter.

Oljemassage

Olje massagen liknar den klassiska massagen men är mjukare. Här jobbar vi med varma oljor mycket Efflurage (strykande långa rörelser) som töjer musklerna. Denna är perfekt för den som vill ha lite mjukare massage. Denna behandling finns som Rygg/Nacke ,Ansikts/Huvud eller helkropps massage från 45 minuter upp till 90 minuter.

Aroma Hot Stone massage

En riktig lyx behandling där man först får ligga med heta lavastenar på koppen (Stenarna ligger ovanpå handukarna) sen masserar vi med varm aromaolja och dom heta stenarna. Aroma oljan väljer vi ut induviduellt till klienten. Denna behandling är en helkroppsbehandling och tar 75 minuter.

Koppningsbehandling

Det är en kraftfull behandling som släpper på bindväven på djupet. Främjar cirkulationen ordentligt. Här jobbar vi med både vacuum och siliconkoppar. Lite massage ingår alltid i behandlingen.  Denna behandling är till alla som kan ta klassisk massage, dock ej till: Gravida, Äter blodförtunnande, har hjärt och kärlsjukdommar. Är du tveksam kontakta gärna oss för rådgivning. Denna behandling tar 60 minuter.

Parbehandling

Här bokar ni er behandling tillsammans. En av er kanske vill ha klassisk massage och den andra en varm oljemassage! Parbehandlingen går att varieras ordentligt allt från 60 minuter till 120 minuter och lite frukt och bubbel  (alkoholfritt)

Dessa behandlingar bokas in på förfrågan.

Healing

En avslappnade och helande behandling som passar den med mkt värk och har svårt att komma till ro. Här ligger klienten på britsen med kläderna på och terapeuten berör olika delar på kroppen med händerna, går även att få behandlingen sittandes. Denna behandling tar 60 minuter.

Helande massage

En behandling som är riktigt avslappnande och effektiv, här jobbar vi med bindvävsmassage samt enerig (healing) behandling. 

En behandlings teknik som jag lärde mig av Hans Axelson (Grundaren Axelsons Gymnastiska Institut) 

Denna behandling tar 60 minuter.

Kombinations behandling för kropp och själ

Samspelet mellan kroppen och själen är unikt! Idagens stessade samhälle kan vi behöva en tid för återhämtning, att lätta på trycket och släppa kraven. Det här är en behandling där vi jobbar med helheten och efter klientens behov. Denna behandling är ca 120 minuter.

After Work

Ta med gänget på lite After Work, där vi jobbar flera terapetuer samtidigt! Ni får prova på lite olika behandlingar, kanske få ett djur ur kortleken mm. Detta är ett slutet sällskap och ni får gärna ta med er lite gott att äta och dricka. Vi bjuder på frukt, nötter och dryck (alkoholfritt). Bokning sker på förfrågan.

Helande massage Djur

Även djuren får plats hos oss. Här jobbar vi utifrån djurets behov. Denna behandling ta 60 minuter.

Meditation

En stund av egentid! Här träffas vi och mediterar, efter meditationen delar den som vill med sig av sin meditation. Vi bjuder på Te och frukt.

Måndagar ojämnvecka  mellan 18:00 - 19:30

Dela den här sidan