Klassisk massage

Den är en behandlande massage där vi löser upp spänningar och blockeringar. Här jobbar vi ordentligt med musklerna, givetvis anpassar vi oss efter klientens behov. Denna behandling kan man boka som Rygg/Nacke, Säte/Ben eller Helkropps massage från 30 minuter upp till 90 minuter.

Oljemassage

Olje massagen liknar den klassiska massagen men är mjukare. Här jobbar vi med varma oljor mycket Efflurage (strykande långa rörelser) som töjer musklerna. Denna är perfekt för den som vill ha lite mjukare massage. Denna behandling finns som Rygg/Nacke ,Ansikts/Huvud eller helkropps massage från 45 minuter upp till 90 minuter.

Aroma Hot Stone massage

En riktig lyx behandling där man först får ligga med heta lavastenar på koppen (Stenarna ligger ovanpå handukarna) sen masserar vi med varm aromaolja och dom heta stenarna. Aroma oljan väljer vi ut induviduellt till klienten. Denna behandling är en helkroppsbehandling och tar 75 minuter.

Koppningsbehandling

Det är en kraftfull behandling som släpper på bindväven på djupet. Främjar cirkulationen ordentligt. Här jobbar vi med både vacuum och siliconkoppar. Lite massage ingår alltid i behandlingen.  Denna behandling är till alla som kan ta klassisk massage, dock ej till: Gravida, Äter blodförtunnande, har hjärt och kärlsjukdommar. Är du tveksam kontakta gärna oss för rådgivning. Denna behandling tar 60 minuter.

Parbehandling

Här bokar ni er behandling tillsammans. En av er kanske vill ha klassisk massage och den andra en varm oljemassage! Parbehandlingen går att varieras ordentligt allt från 60 minuter till 120 minuter och lite frukt och bubbel  (alkoholfritt)

Dessa behandlingar bokas in på förfrågan.

Healing

Healing är en avslappnade behandling som passar alla, är man mycket stressad kan det vara skönt att bara få vara, Har man mycket smärta i kroppen och man inte önskar massage är healingen ett bra altenativ. Klienten ligger på britsen med kläderna på och teraputen lägger händerna på. Önskar klienten ingen beröring så går det alldeles utmärkt, healingen fungerar oavsett. Man kan om så önskas ligga på britsen med Infravärme som är bra mot inflamationer och ökar blodcirulationen mm.  

Helande massage

En behandling som är riktigt avslappnande och effektiv, här jobbar vi med bindvävsmassage samt enerig (healing) behandling. 

En behandlings teknik som jag lärde mig av Hans Axelson (Grundaren Axelsons Gymnastiska Institut) 

Denna behandling tar 60 minuter.

Kombinations behandling för kropp och själ

Samspelet mellan kroppen och själen är unikt! Idagens stessade samhälle kan vi behöva en tid för återhämtning, att lätta på trycket och släppa kraven. Det här är en behandling där vi jobbar med helheten och efter klientens behov. Denna behandling är ca 120 minuter.

After Work

Ta med gänget på lite After Work, där vi jobbar flera terapetuer samtidigt! Ni får prova på lite olika behandlingar, kanske få ett djur ur kortleken mm. Detta är ett slutet sällskap och ni får gärna ta med er lite gott att äta och dricka. Vi bjuder på frukt, nötter och dryck (alkoholfritt). Bokning sker på förfrågan.

Helande massage Djur

Även djuren får plats hos oss. Här jobbar vi utifrån djurets behov. Denna behandling ta 60 minuter.

Meditation

Vi har Bergsmeditations grupper. Det är en fast grupp som träffas varannan vecka på måndagar. Är du intreserad att delta i en sån grupp skicka då ett mail eller sms så bokar vi in en tid för intervju. Det är en meditation som går på djupet och alla deltagare skriver på sekretess papper. Det för allas trygghet att kunna utveckla och finna sitt JAG.


Vi bjuder på Te och frukt.

Meditations grupp Öppen. Är en öppen grupp där du kommer när det passar dig. Här kan det bli olika meditationer men alla med samma syfte, att slappna av och hitta lugnet.  Vi träffas varannan vecka. Skicka ett meddelande om du är intressad.

Till Våren kommer vi ha Trummeditation och Trummresor, det kommer ibland vara utomhus. När det gäller meditation och resa med Trumman så kommer vi lägga upp särskilda evenemang.

Dela den här sidan