Carina Schön heter jag, är gift och har två barn. Mitt stora intresse är hästar som jag haft med mig genom hela livets samt hundar.

Om mitt jobb! Jag jobbar med Massage, Helande massage, Healing, Helande massage på Djur samt Hästtjänst.

En massage hos mig kan se ut på olika sätt men det vanligaste är att vi tala om allmäntillstånd tex om man har ofta ont i huvudet, axeln etc. Sen får man lägga sig på massagebänken så känner jag igenom kroppen, ibland får man ta i lite, ibland healing osv. Det vilktigaste är att se individen och dess behov samt att låta det ta sin tid. Vi lever i sånt stressat sammhälle och att komma till mig ska vara så väl avslapnande som helande.

En Healing hos mig går till på följande att som ovan, vi pratar lite förs sen lägger man sig på bänken (behåller kläderna på) så lägger jag händerna över olika delar på kroppen. 

Helande Massage på Djur, då är det viktigt att vi anpassar oss efter hunden/katten etc, man måste låta den aclimatisera sig i miljön först innan vi påbörjar behandlingen. Ingen behandling påtvingas på djuret utan det måste ske i dennes takt. Därför avsätter vi lite mer behandlings tid för djuren och ser gärna att Husse/matte inte har en tid att passa direkt efter ifall det tar lite längre tid än beräknat. 

Häst Tjänst, Där åter jag ut till stallarna och utför sedvanling skötser av hästarna (utmärkt vid tex semester eller om man av någon anleding behöver tillfälling hjälp. (Referenser finnes)